ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτσι έγινε το θανατηφόρο με θύμα τον άτυχο Σωκράτη- Αφέθηκε ελέυθερος ο 70χρονος οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτσι έγινε το θανατηφόρο με θύμα τον άτυχο Σωκράτη- Αφέθηκε ελέυθερος ο 70χρονος οδηγός

Ένας νεκρός, ο 62χρονος Σωκράτης Χριστοδούλου και μια ελαφρά τραυματισμένη ήταν ο απολογισμός νέου, τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε  το βράδυ της Πέμπτης 7/5 γύρω στις 20:30 στην Λευκωσία.

        
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα έγινε στην οδό Ιδαλίου, περιοχή Καλλιθέας με κατεύθυνση από Καλλιθέα προς Λατσιά. 

Συγκεκριμένα, ο 62χρονος κινείτο πεζός μαζί με την 60χρονη σύζυγό του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα που οδηγείτο από 70χρονο, κτύπησε και παρέσυρε τους δυο πεζούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 62χρονο και την 60χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του 62χρονου. Η 60χρονη τραυματίστηκε ελαφρά και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο οδηγός συνελήφθη και αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Πολύ πιθανόν ένας από τους κύριους λόγους πρόκλησης του δυστυχήματος να είναι και ο ελλειπής φωτισμός στον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς το ζευγάρι που είχει βγει για περπάτημα φαίνεται να περπατούσε στην άκρη του δρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE