ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εισαγωγές το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ χωρίς κανένα πρόβλημα η λειτουργία

Με εισαγωγές το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ χωρίς κανένα πρόβλημα η λειτουργία

Χωρίς κανένα πρόβλημα λειτουργεί  η Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νεφρολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Πάφου  Δρ Λάκη Γιουκκά, προσθέτοντας ότι  ήδη γίνονται και εισαγωγές.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο δρ. Γιουκκάς ανέφερε πως το Νεφρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου του οποίου προΐσταται λειτουργεί σε κανονικούς ρυθμούς εργασίας χωρίς κανένα πρόβλημα και με τη χρήση από πλευράς του προσωπικού όλου του ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού για την διασφάλιση της υγείας τόσο των ιδίων όσο και των ασθενών του Τμήματος .

Ο δρα. Γιουκκάς σημείωσε πως η Μονάδα Αιμοκάθαρσης λειτουργεί κανονικά εξυπηρετώντας τους εκατό περίπου νεφροπαθείς ασθενείς, ενώ τα εξωτερικά ιατρεία του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου, εργάζονται κανονικά, όπως είπε, προσθέτοντας πως γίνονται και εισαγωγές σε ασθενείς με νεφρολογικά προβλήματα. 

Σχετικά με την στελέχωση τόνισε, πως Το Νεφρολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου, στελεχώνεται από τρεις ιατρούς και δεκαπέντε νοσηλευτές.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως κάποια εκ των περιστατικών του Τμήματος του που παρουσίασαν οξεία νεφρική ανεπάρκεια,   έχουν μεταφερθεί  στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου και αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς.   

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top