ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Παιδείας: Ανακοίνωσε επαναλειτουργία Ιδρυμάτων Ανώτερης Εκπαίδευσης

 Υπ. Παιδείας: Ανακοίνωσε επαναλειτουργία Ιδρυμάτων Ανώτερης Εκπαίδευσης

Τα Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου δύνανται να λειτουργήσουν με φοίτηση στους χώρους των Ιδρυμάτων, από τη Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο αναφέρει ότι, ενόψει της χαλάρωσης των μέτρων που έχουν αποφασιστεί λόγω της πανδημίας του κορονωϊού (Covid-19) που επιτρέπουν την επαναλειτουργία των Σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, τα Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου δύνανται να λειτουργήσουν με φοίτηση στους χώρους των Ιδρυμάτων, από τη Δευτέρα, 11/05/2020.
 
Επισημαίνεται, ότι έχουν δοθεί λεπτομερείς οδηγίες στα Ιδρύματα, για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών συστάσεων του Υπουργείου Υγείας και έχει τονιστεί ότι  για τον αριθμό των φοιτητών/τριών σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας, εργαστηρίου κ.ά. θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες αραίωσης που συμπεριλαμβάνονται στα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top