Έριξε ξανά την… «μπάλα» σε ΚΟΠ και σωματεία – Τι είπε για το πρωτόκολλο για αγώνες και προπονήσεις

Έριξε ξανά την… «μπάλα» σε ΚΟΠ και σωματεία – Τι είπε για το πρωτόκολλο για αγώνες και προπονήσεις

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, επανέλαβε τη θέση της Κυβέρνησης να μην εμπλακεί στις υποθέσεις που αφορούν την ΚΟΠ και τα σωματεία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το πότε θα είναι έτοιμο το πρωτόκολλο για τους αγώνες και τις προπονήσεις: «Θα πρέπει να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το πότε».

Για το ότι η Κυβέρνηση δεν πήρε θέση για το κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί η ποδοσφαιρική σεζόν: «Η κυβέρνηση δεν θέλει να εμπλακεί στις αρμοδιότητες της ΚΟΠ και των σωματείων. Η κυβέρνηση προχωρά σε σταδιακή χαλάρωση των μέτρων και αν αυτό επιτρέπει να γίνουν αγώνες, θα το αποφασίσουν η ΚΟΠ και τα σωματεία».

The post Έριξε ξανά την… «μπάλα» σε ΚΟΠ και σωματεία – Τι είπε για το πρωτόκολλο για αγώνες και προπονήσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE