Ο ΣΤΕΚ καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Ο ΣΤΕΚ καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) καλεί τους βουλευτές όπως προχωρήσουν την ερχόμενη βδομάδα στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κρατικές εγγυήσεις, εάν θέλουν, όπως αναφέρει, «η τουριστική βιομηχανία να εξακολουθήσει να είναι πυλώνας ανάπτυξης και ευημερίας του λαού μας».

Σε  ανακοίνωση την Παρασκευή 08/05 ο ΣΤΕΚ αναφέρει ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των παραγωγικών επιχειρήσεων εργάζεται με πιστωτικές διευκολύνσεις» και προσθέτει ότι «η τουριστική βιομηχανία είναι η πρώτη οικονομική δραστηριότητα που έχει πληγεί και η τελευταία που θα ανακάμψει».
 
Επίσης, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «η ξενοδοχειακή βιομηχανία ενώ βρίσκεται σε πλήρη αναστολή εργασιών καλείται να καταβάλει το 10% του μισθού των υπαλλήλων της καθώς και άλλα γενικά έξοδα».

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE