Ο ΣΤΕΚ καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Ο ΣΤΕΚ καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για κρατικές εγγυήσεις

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) καλεί τους βουλευτές όπως προχωρήσουν την ερχόμενη βδομάδα στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τις κρατικές εγγυήσεις, εάν θέλουν, όπως αναφέρει, «η τουριστική βιομηχανία να εξακολουθήσει να είναι πυλώνας ανάπτυξης και ευημερίας του λαού μας».

Σε  ανακοίνωση την Παρασκευή 08/05 ο ΣΤΕΚ αναφέρει ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των παραγωγικών επιχειρήσεων εργάζεται με πιστωτικές διευκολύνσεις» και προσθέτει ότι «η τουριστική βιομηχανία είναι η πρώτη οικονομική δραστηριότητα που έχει πληγεί και η τελευταία που θα ανακάμψει».
 
Επίσης, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι «η ξενοδοχειακή βιομηχανία ενώ βρίσκεται σε πλήρη αναστολή εργασιών καλείται να καταβάλει το 10% του μισθού των υπαλλήλων της καθώς και άλλα γενικά έξοδα».

Aπό ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE