Πάνω από 31.000 θάνατοι στο ΗΒ - Aνάμεσά τους βρέφος έξι εβδομάδων

Πάνω από 31.000 θάνατοι στο ΗΒ - Aνάμεσά τους βρέφος έξι εβδομάδων

Πάνω από τις 31 χιλιάδες έχει ανεβεί ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο, εντός και εκτός νοσοκομείων, με βάση τα νεότερα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, το 24ωρο έως τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 626 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αυξάνοντας τον τραγικό απολογισμό στους 31.241 νεκρούς.

Μεταξύ των θυμάτων που ανακοινώθηκαν σήμερα περιλαμβάνεται και ένα βρέφος μόλις έξι εβδομάδων, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αγγλίας έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε το NHS Αγγλίας, το βρέφος έπασχε από σοβαρό νόσημα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν αυτό είχε εντοπιστεί ήδη κατά την κύηση ή μετά από τη γέννηση.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.649 σε μία ημέρα έως τις 9 το πρωί της Παρασκευής, φτάνοντας τα 211.364.

Ο αριθμός των νοσηλευομένων φορέων του ιού μειώθηκε κατά 900 σε μία ημέρα, πέφτοντας στους 11.788. Πρόκειται για μείωση της τάξης του 18% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE