Το ‘κανε κι αυτό: Ο Γιόβιτς έσπασε το πόδι του εν μέσω καραντίνας!

Το ‘κανε κι αυτό: Ο Γιόβιτς έσπασε το πόδι του εν μέσω καραντίνας!

Ο Λούκα Γιόβιτς κερδίζει δια περιπάτου τον τίτλο για το… παλτό της χρονιάς, αφού κατάφερε κι έσπασε το πόδι του εν μέσω καραντίνας στο σπίτι του στην Μαδρίτη!

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξόδεψε το καλοκαίρι 60 εκατομμύρια ευρώ για πάρτη του, πιστεύοντας ότι βρήκε τον σέντερ-φορ του μέλλοντος. Ο Λούκα Γιόβιτς είναι ένα μόνιμο αγκάθι φέτος για την βασίλισσα, αφού μέχρι στιγμής έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ σε 24 παιχνίδια, είναι πια τρίτη επιλογή πίσω από Μπενζεμά και Μαριάνο, συνελήφθη στο Βελιγράδι από την αστυνομία για παραβίαση της καραντίνας και πλέον έκανε το απόλυτο.

Ο Σέρβος επιθετικός υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, κάνοντας προπόνηση (!) στο σπίτι του στην Μαδρίτη εν μέσω καραντίνας και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες, κάνοντας τον Ζινεντίν Ζιντάν να τραβάει τα μαλλιά που δεν έχει!

Πηγή: Sdna.gr

The post Το ‘κανε κι αυτό: Ο Γιόβιτς έσπασε το πόδι του εν μέσω καραντίνας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE