Νέο ρεκόρ περιστατικών και θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο

Νέο ρεκόρ περιστατικών και θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο

Άλλοι 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του Covid-19 κατά το τελευταίο 24ωρο στην Αίγυπτο, αριθμός που αποτελεί ημερήσιο ρεκόρ.

Έτσι, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Αίγυπτο έφτασε τα 503 άτομα.

Ρεκόρ όμως παρουσίασε η Αίγυπτος σε μία μέρα και στις μολύνσεις, με 495 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με το συνολικό αριθμό τους στη χώρα να φτάνει τα 8.476 άτομα.

Μέχρι σήμερα, 1.945 άτομα έχουν αναρρώσει τελείως ενώ 2.416 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στο τεστ για τον covid-19.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.