Μετά τον Αποστολάκη ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τη Super League στον ΑΠΟΕΛ

Μετά τον Αποστολάκη ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τη Super League στον ΑΠΟΕΛ

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, Sdna, αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ μετά τον Κώστα Αποστολάκη, βρίσκεται κοντά σε δεύτερη μεταγραφή από τη Super League, χωρίς ωστόσο, να γίνεται γνωστό ούτε το όνομα του, ούτε η ομάδα του.

Το δημοσίευμα:

Το δρομολόγιο Κορωπί – Λευκωσία θα ακολουθήσει ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο 20χρονος αμυντικός θα βγάλει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να φορέσει εκείνη του ΑΠΟΕΛ συνεχίζοντας την καριέρα του στην κυπριακή ομάδα.

Την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης το βράδυ της Πέμπτης (7/5).

Να θυμίσουμε εδώ πως δύο μήνες νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας του κυπριακού συλλόγου, είχε επιβεβαιώσει μέσω αποκλειστικής δήλωσης στο SDNA το ενδιαφέρον των «γαλαζοκίτρινων» για τον Αποστολάκη.

Ωστόσο οι μεταγραφικές κεραίες του ΑΠΟΕΛ εξακολουθούν να παραμένουν στραμμένες προς το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά το deal με τον Αποστολάκη.

Σύμφωνα μάλιστα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο συζητήσεων με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Super League, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βαδίσει στα (κυπριακά) χνάρια του Αποστολάκη.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στις δηλώσεις που έκανε στο SDNA τον Μάρτιο, είχε επισημάνει πως εκτός από τον Αποστολάκη, ενδιαφέρονται και για άλλους παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

Εσχάτως μετά το κλείσιμο της μεταγραφής του νεαρού αμυντικού του Παναθηναϊκού, ένας ακόμα σουπερλιγκάτος παίκτης είναι πολύ πιθανόν να μπει στη διαδικασία να κάνει οσονούπω πρόβες με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Με τις… ευλογίες (και) του Μαρίνου Ουζουνίδη που έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

The post Μετά τον Αποστολάκη ακόμα ένας ποδοσφαιριστής από τη Super League στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE