ΒΕΛΓΙΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 585 νέα κρούσματα - Όλες οι πληροφορίες

ΒΕΛΓΙΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 585 νέα κρούσματα - Όλες οι πληροφορίες

585 νέα κρούσματα του COVID19 αναφέρθηκαν στο Βέλγιο τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά, 407 ασθενείς ζουν στη Φλάνδρα, 129 στη Βαλλονία και 45 στις Βρυξέλλες. Δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής των τελευταίων 4 ατόμων. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων είναι 52.596.

Συνολικά 2.381 ασθενείς νοσηλεύονται επί του παρόντος. 76 νέες νοσηλείες έχουν καταγραφεί τις τελευταίες 24 ώρες.

Συνολικά 502 ασθενείς βρίσκονται σε εντατική θεραπεία, μείωση 6 ασθενών τις τελευταίες 24 ώρες.
13.411 ασθενείς έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχουν έχουν θεραπευτεί από τις 15 Μαρτίου, αύξηση 210 κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Έχουν αναφερθεί συνολικά 8.581 θάνατοι, 76 τις τελευταίες 24 ώρες. Από τους θανάτους τις τελευταίες 24 ώρες, 37 έχουν συμβεί στο νοσοκομείο, 39 σε γηροκομείο. Σε αυτήν την τελευταία ομάδα, το 69% επιβεβαιώθηκε από μια δοκιμή COVID-19.

Από τους 8.581 που πέθαναν, το 48% πέθανε στο νοσοκομείο, το 51% σε γηροκομείο, 0,3% στο σπίτι και 0,4% αλλού. Οι θάνατοι στο νοσοκομείο είναι όλα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι θάνατοι σε γηροκομεία αφορούν επιβεβαιωμένα κρούσματα κατά 20%) ή ύποπτα κρούσματα κατά 80%.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα το απόγευμα ή αύριο, Τρίτη (3/11), εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να προσαρμόσει το πρόγραμμά του, εφόσον προκύψουν δεδομένα που επιβάλλουν την πραγματοποίηση συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE