ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα επαφή για τις περικοπές στα συμβόλαια

Νέα επαφή για τις περικοπές στα συμβόλαια

Η πλευρά του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών θα ζητήσει την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης με την διοργανώτρια αρχή, ώστε να της μεταφέρει την θεσμική του απάντηση στην πρόταση που του έγινε για μείωση των αποδοχών των παικτών.

Νέα επαφή ΠΣΑΠ και Super League αναμένεται να έχουμε στο άμεσο μέλλον, με αφορμή την πρόσφατη πρόταση της διοργανώτριας αρχής προς τους παίκτες για ενδεχόμενη μείωση των απολαβών τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της αναστολής του πρωταθλήματος (25% εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, 33% εφόσον διακοπεί). Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις διαβουλεύσεις που έγιναν χθες (8/5) και σήμερα (9/5) μεταξύ του Δ.Σ. του Συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και των αρχηγών των 14 ομάδων, η πλευρά του ΠΣΑΠ θα ζητήσει από τη λίγκα να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη, όπου θα μεταφέρει την θεσμική απάντηση του ΠΣΑΠ στην πρόταση που του έγινε και εκεί θα αποσαφηνιστούν οι προθέσεις και τα επόμενα βήματα των παικτών. Το κλίμα πάντως για την αποδοχή της πρότασης δείχνει αρνητικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Νέα επαφή για τις περικοπές στα συμβόλαια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top