ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγράφηκε ο μικρότερος απολογισμός θανάτων από τις 17 Μαρτίου

ΓΑΛΛΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καταγράφηκε ο μικρότερος απολογισμός θανάτων από τις 17 Μαρτίου

Η επιδημία του νέου κορωνοϊού προκάλεσε τον θάνατο άλλων 70 ανθρώπων κατά τις τελευταίες 24 ώρες στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (10/05) η Γενική Διεύθυνση Υγείας. Οι 70 θάνατοι είναι ο μικρότερος ημερήσιος αριθμός που έχει καταγραφεί από την αρχή της καραντίνας, στις 17 Μαρτίου.

Από την 1η Μαρτίου έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 26.380 άνθρωποι στη Γαλλία. Από αυτούς, οι 16.642 θάνατοι καταγράφηκαν σε νοσοκομεία και οι 9.738 σε οίκους ευγηρίας και άλλα ιδρύματα. Η πίεση στα νοσοκομεία μειώνεται επίσης, καθώς με βάση αυτόν τον τελευταίο απολογισμό οι νοσηλευόμενοι σε βαριά κατάσταση σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν μειωθεί στους 2.776.

Στο αποκορύφωμα της πανδημίας, στις 8 Απριλίου, ο αριθμός αυτός ανερχόταν σε 7.148. Συνολικά οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι 22.569 (45 λιγότεροι σε σύγκριση με χθες).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE