Ανοιχτά και τις Κυριακές τα κομμωτήρια για ένα μήνα

Ανοιχτά και τις Κυριακές τα κομμωτήρια για ένα μήνα

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Εγγραφής Κουρέων και Κομμωτών Σταύρο Δημητρίου, τα κομμωτήρια και κουρεία θα είναι ανοιχτά και Κυριακές.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.Δημητρίου στο Τριτο του ΡΙΚ, τον επόμενο μήνα θα είναι ανοιχτά για 4 εβδομάδες και τις Κυριακές τα κομμωτήρια και κουρεία ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη να κλείνουν ραντεβού.

Αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν με το ανοιγμά τους οι επιχειρήσεις και οτι εξοπλίζονται με τα απαράιτητα υλικά και εργαλεία για να υπάρχει ασφάλεια στην υγεία των εργαζομένων αλλά και πελατών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE