Ανοιχτά και τις Κυριακές τα κομμωτήρια για ένα μήνα

Ανοιχτά και τις Κυριακές τα κομμωτήρια για ένα μήνα

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Εγγραφής Κουρέων και Κομμωτών Σταύρο Δημητρίου, τα κομμωτήρια και κουρεία θα είναι ανοιχτά και Κυριακές.

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ.Δημητρίου στο Τριτο του ΡΙΚ, τον επόμενο μήνα θα είναι ανοιχτά για 4 εβδομάδες και τις Κυριακές τα κομμωτήρια και κουρεία ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, οι οποίοι ξεκίνησαν ήδη να κλείνουν ραντεβού.

Αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν με το ανοιγμά τους οι επιχειρήσεις και οτι εξοπλίζονται με τα απαράιτητα υλικά και εργαλεία για να υπάρχει ασφάλεια στην υγεία των εργαζομένων αλλά και πελατών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

LIVE: Αμέριστη στήριξη Ελλάδας και Γαλλίας στην Κύπρο - «Αδέρφια μας βρίσκομαι εδώ με κάθε Έλληνα και Ελληνίδα» - Αναχαιτίστηκε πύραυλος του Ιράν στον τουρκικό εναέριο χώρο

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν σήμερα ο Πρόεδρος της Γαλλίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και προέβησαν σε δηλώσεις. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE