Κορονοϊός – UEFA: «Μονοί οι προκριματικοί σε Champions και Europa League»

Κορονοϊός – UEFA: «Μονοί οι προκριματικοί σε Champions και Europa League»

Η UEFA αναζητά τρόπους για την εύρυθμη συνέχεια του Champions League και του Europa της σεζόν 2020-21, με αποτέλεσμα να μελετά πολύ σοβαρά τη διεξαγωγή προκριματικών χωρίς… ρεβάνς!

Η UEFA επιθυμεί διακαώς εντός του Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί το Champions και το Europa League, κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες διασυλλογικές διοργανώσεις της νέας περιόδου θα πρέπει να σχεδιαστεί εκ νέου. Σύμφωνα με τους «Times», ένα από τα σενάρια που εξετάζονται σοβαρά από την UEFA, είναι οι προκριματικοί γύροι για την περίοδο 2020-21, να είναι «μονοί», χωρίς αγώνα ρεβάνς, ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος για την ομαλή συνέχεια των δύο διοργανώσεων. Η οριστική απόφαση να ληφθεί σε συνεδρίαση τηλεδιάσκεψης της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στις 27 Μαΐου.

O Λαρς Κρίστερ-Ολσον, πρόεδρος της οργάνωσης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δήλωσε: «Όλοι θα ήθελαν να δουν να εφαρμόζεται το σύστημα των προκριματικών, αλλά τελικά ο… κορωνοϊός θα αποφασίσει».

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Κορονοϊός – UEFA: «Μονοί οι προκριματικοί σε Champions και Europa League» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE