ΛΑΡΝΑΚΑ: 76χρονος πιάστηκε να καλλιεργεί παράνομα φυτά

ΛΑΡΝΑΚΑ: 76χρονος πιάστηκε να καλλιεργεί παράνομα φυτά

Στη σύλληψη ενός 76χρονου από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, προχώρησε χθες Δευτέρα (11/05) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας (11/05), μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, ερεύνησαν την οικία του συλληφθέντα και εντόπισαν δύο χειροποίητα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με φυτική ύλη κάνναβης, καθώς επίσης και μια μεταλλική θήκη καπνού, που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με περί το 1γρ. φυτικής ύλης κάνναβης.

Στη συνέχεια, κατόπιν έρευνας εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας εννιά φυτά κάνναβης, ύψους από 10 εκ. μέχρι 45 εκ.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE