ΛΑΡΝΑΚΑ: 76χρονος πιάστηκε να καλλιεργεί παράνομα φυτά

ΛΑΡΝΑΚΑ: 76χρονος πιάστηκε να καλλιεργεί παράνομα φυτά

Στη σύλληψη ενός 76χρονου από την επαρχία Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, προχώρησε χθες Δευτέρα (11/05) η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας (11/05), μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, ερεύνησαν την οικία του συλληφθέντα και εντόπισαν δύο χειροποίητα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με φυτική ύλη κάνναβης, καθώς επίσης και μια μεταλλική θήκη καπνού, που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με περί το 1γρ. φυτικής ύλης κάνναβης.

Στη συνέχεια, κατόπιν έρευνας εντοπίστηκαν στην αυλή της οικίας εννιά φυτά κάνναβης, ύψους από 10 εκ. μέχρι 45 εκ.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE