ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόεδρος ΠΣΕΜ: Ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ αντί από το Υπ.Παιδείας - Μπράβο στους μαθητές για την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν

Πρόεδρος ΠΣΕΜ: Ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ αντί από το Υπ.Παιδείας - Μπράβο στους μαθητές για την υπευθυνότητα που επιδεικνύουν

Μοίρασε συγχαρητήρια, εκφράζοντας όμως και αρκετά παράπονα ο Πρόεδρος της ΠΣΕΜ, Γιάννης Λαπήθιος για την επαναλειτουργία των σχολείων και την επιστροφή των τελειοφοίτων στις αίθουσες.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Συγκεκριμένα μετά από απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με τον ίδιο, ο κύριος Λαπήθιος τόνισε πως η ΠΣΕΜ εκφράζει το παράπονο της προς το Υπ. Παιδείας αφού όπως ανέφερε δεν τυγχάνει απευθείας ενημέρωσης από το αρμόδιο Υπουργείο (όπως όλες οι υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις) αλλά ενημερώνεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως θέλει να συγχαρεί τόσο κάποιες συγκεκριμένες διευθύνσεις σχολείων (αφού όπως είχαμε τονίσει υπάρχει η διακριτική ευχέρεια στην κάθε διεύθυνση) που έχουν εξοπλιστεί με μάσκες, γάντια αλλά και αντισηπτικά τόσο για εκπαιδευτικούς, όσο και για μαθητές. Εξήρε και τη στάση των μαθητών που δείχνουν να αντιλαμβάνονται πλήρως την κατάσταση παίρνοντας ακόμη και περισσότερα προστατευτικά μέτρα απ’όσα ζητήθηκαν.

Χαρακτήρισε κοροϊδία τη διαδικασία της θερμομέτρησης αφού γίνεται σποραδικά και σε τυχαίους μικρούς δειγματοληπτικούς ελέγχους (μέσα σε αίθουσες) ενώ δε δίστασε να εκφράσει την ανησυχία του για την εξ αποστάσεως μάθηση που συνεχίζει να υπολειτουργεί (για τις ευπαθείς ομάδες) αφού τόνισε πως τα περισσότερα σχολεία δεν έχουν καν το δίκτυο, τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία για να το υποστηρίξουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top