Ξεπέρασε τα 10.000 κρούσματα COVID-19 η Αίγυπτος

Ξεπέρασε τα 10.000 κρούσματα COVID-19 η Αίγυπτος

Τα 10.000 κρούσματα κορωνοϊού ξεπέρασε σήμερα Τρίτη 12/5 η Αίγυπτος.

 

Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που αναφέρει την καταγραφή 347 νέων κρουσμάτων κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τα συνολικά κρούσματα στα 10.093.
 
Παράλληλα, με 11 νέους θανάτους από επιπλοκές του COVID-19, τα συνολικά θύματα στην Αίγυπτο έφτασαν τα 544 άτομα.
 
Μέχρι σήμερα, 2.326 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό, ενώ 2.811 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό.
 
Να σημειωθεί ότι για να καταγραφούν τα πρώτα 1.000 κρούσματα στην Αίγυπτο χρειάστηκαν επτά εβδομάδες, ενώ αυτές τις ημέρες τα κρούσματα αυξάνονται κατά 1.000 κάθε τρεις περίπου ημέρες.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE