Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που αναφέρει την καταγραφή 347 νέων κρουσμάτων κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τα συνολικά κρούσματα στα 10.093.
Παράλληλα, με 11 νέους θανάτους από επιπλοκές του COVID-19, τα συνολικά θύματα στην Αίγυπτο έφτασαν τα 544 άτομα.
Μέχρι σήμερα, 2.326 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως από τον κορωνοϊό, ενώ 2.811 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό.
Να σημειωθεί ότι για να καταγραφούν τα πρώτα 1.000 κρούσματα στην Αίγυπτο χρειάστηκαν επτά εβδομάδες, ενώ αυτές τις ημέρες τα κρούσματα αυξάνονται κατά 1.000 κάθε τρεις περίπου ημέρες.
ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




