ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κορονοϊός: «Όχι» των ομάδων της Premier League στις ανόδους – Ο όρος που βάζουν στο τραπέζι

Κορονοϊός: «Όχι» των ομάδων της Premier League στις ανόδους – Ο όρος που βάζουν στο τραπέζι

Οι ομάδες της Premier League απειλούν να αρνηθούν την άνοδο ομάδων από την Championship, αν ολοκληρωθεί η πρώτη και όχι η δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι κυβερνητικές και ποδοσφαιρικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η Premier League να επαναρχίσει και να ολοκληρωθεί, πάντα στην σκιά του κορονοϊού.

Τι συμβαίνει, όμως, με την Championship; Δεν θεωρείται διόλου βέβαιο ότι η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου θα επαναρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά. Και, σε μια τέτοια περίπτωση, οι ομάδες της Premier League θα πουν «όχι» στις ανόδους, εφόσον την ίδια ώρα έχει ολοκληρωθεί κανονικά η πρώτη κατηγορία.

Παρ’ ότι έχουν ενημερωθεί από την αγγλική ομοσπονδία ότι δεν θα «ακυρώσουν» τους υποβιβασμούς αν μπει παύλα στην σεζόν, οι ομάδες της Premier League υποστηρίζουν ότι οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί πρέπει να προκύψουν με τον ίδιο τρόπο.

Θεωρούν ότι θα ήταν άδικο για την Premier League να ολοκληρωθεί με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να κριθούν οι θέσεις υποβιβασμού μέσω αυτής της διαδικασίας αλλά, την ίδια ώρα, η σεζόν της Championship να ολοκληρωθεί πρόωρα και οι άνοδοι στην Premier League να δοθούν με διαφορετικά κριτήρια, βάσει τωρινής βαθμολογικής θέσης ή βαθμών ανά αγώνα.

gazzetta.gr

The post Κορονοϊός: «Όχι» των ομάδων της Premier League στις ανόδους – Ο όρος που βάζουν στο τραπέζι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top