ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 20.000 δειγματοληψίες στους μαθητές όταν θα ανοίξουν όλες οι βαθμίδες στα σχολεία

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 20.000 δειγματοληψίες στους μαθητές όταν θα ανοίξουν όλες οι βαθμίδες στα σχολεία

Δεν ανησυχεί ο Δρ.Πέτρος Καραγιάννης καθώς τα παιδιά ήταν στα σπίτια τους πριν προσέλθουν στα σχολεία για πρώτη μέρα.

Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης , Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στο Υπουργείο Υγείας, Καθηγητής Μικροβιολογίας και Μοριακής Ιολογίας, μιλώντας στο τρίτο του ΡΙΚ αναφέρθηκε στις δειγματοληψίες στα σχολεία.

"Εφόσον τα παιδιά ήταν στα σπίτια τους και πήγαν για πρώτη φορά στα σχολεία τη Δευτέρα, δεν θα μπορούσε μεγάλος αριθμός απο αυτά τα παιδιά να ήταν θετικά. Αν γινόταν δειγματοληψία δεν θα γινόταν σε κάθε παιδι. Θα ήταν δειγματοληψίες απο διάφορες περιοχές της Κύπρου'

Δεν ανησυχεί ωστόσο για την επιδημιολογική εικόνα προς το παρόν , καθως όπως είπε ενημερώνονται συνεχώς για την εξέλιξη των γεγονότων και περιστατικών.

Τόνισε οτι με το άνοιγμα των σχολείων για όλες τις βαθμίδες θα γίνει η μεγαλύτερη δειγματοληψία σε 20,000 παιδιά, βέβαια αυτό θα υλοποιηθεί με την έγκριση των γονέων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE