ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε πλοίο- Οι πρώτες πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε πλοίο- Οι πρώτες πληροφορίες

Την τελευταία τους πνοή σε πολύ νεαρή ηλικία άφησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13/5 δύο εργάτες στον λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τ/κ τύπο οι δύο άτυχοι νέοι, ηλικίας 23 και 26 ετών υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ ασχολούνται με εργασίες καθαρισμού πλοίου που έριξε «άγκυρα» στο λιμάνι της Αμμοχώστου χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ahmed Mohamed Hassan YOUSSEF και τον Συριακής καταγωγής Hosin ALOTHMAN οι οποίοι μετά το τραγικό περιστατικό μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE