ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε πλοίο- Οι πρώτες πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε πλοίο- Οι πρώτες πληροφορίες

Την τελευταία τους πνοή σε πολύ νεαρή ηλικία άφησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13/5 δύο εργάτες στον λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τ/κ τύπο οι δύο άτυχοι νέοι, ηλικίας 23 και 26 ετών υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ ασχολούνται με εργασίες καθαρισμού πλοίου που έριξε «άγκυρα» στο λιμάνι της Αμμοχώστου χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ahmed Mohamed Hassan YOUSSEF και τον Συριακής καταγωγής Hosin ALOTHMAN οι οποίοι μετά το τραγικό περιστατικό μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE