ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε πλοίο- Οι πρώτες πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με δύο νεκρούς σε πλοίο- Οι πρώτες πληροφορίες

Την τελευταία τους πνοή σε πολύ νεαρή ηλικία άφησαν το μεσημέρι της Τετάρτης 13/5 δύο εργάτες στον λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τ/κ τύπο οι δύο άτυχοι νέοι, ηλικίας 23 και 26 ετών υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ ασχολούνται με εργασίες καθαρισμού πλοίου που έριξε «άγκυρα» στο λιμάνι της Αμμοχώστου χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Πρόκειται για τον Αιγύπτιο Ahmed Mohamed Hassan YOUSSEF και τον Συριακής καταγωγής Hosin ALOTHMAN οι οποίοι μετά το τραγικό περιστατικό μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE