ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

Τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε την Τετάρτη 13/5 η Αστυνομία Πάφου τα οποία έπαιζαν βόλεϊ, παραβιάζοντας το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα  300 ευρώ έκαστος.

Να θυμισουμε ότι εντός της ημέρας καταγγέλθηκαν άλλα 6 πρόσωπα, τέσσερα γιατι έπιναν καφέ εντός περιπτέρου στη Λεμεσό, ενώ σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου δύο πρόσωπα έπαιζαν με χαρτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE