ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

Τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε την Τετάρτη 13/5 η Αστυνομία Πάφου τα οποία έπαιζαν βόλεϊ, παραβιάζοντας το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα  300 ευρώ έκαστος.

Να θυμισουμε ότι εντός της ημέρας καταγγέλθηκαν άλλα 6 πρόσωπα, τέσσερα γιατι έπιναν καφέ εντός περιπτέρου στη Λεμεσό, ενώ σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου δύο πρόσωπα έπαιζαν με χαρτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE