ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

Τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε την Τετάρτη 13/5 η Αστυνομία Πάφου τα οποία έπαιζαν βόλεϊ, παραβιάζοντας το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα  300 ευρώ έκαστος.

Να θυμισουμε ότι εντός της ημέρας καταγγέλθηκαν άλλα 6 πρόσωπα, τέσσερα γιατι έπιναν καφέ εντός περιπτέρου στη Λεμεσό, ενώ σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου δύο πρόσωπα έπαιζαν με χαρτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE