ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Έπαιζαν βόλεϊ και τώρα καλούνται να αδειάσουν τις τσέπες τους τέσσερις νεαροί

Τέσσερα πρόσωπα κατήγγειλε την Τετάρτη 13/5 η Αστυνομία Πάφου τα οποία έπαιζαν βόλεϊ, παραβιάζοντας το διάταγμα του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα πρόσωπα εντοπίστηκαν να ασχολούνται με το άθλημα του βόλεϊ με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν πρόστιμα  300 ευρώ έκαστος.

Να θυμισουμε ότι εντός της ημέρας καταγγέλθηκαν άλλα 6 πρόσωπα, τέσσερα γιατι έπιναν καφέ εντός περιπτέρου στη Λεμεσό, ενώ σε εξοχική κατοικία στην επαρχία Αμμοχώστου δύο πρόσωπα έπαιζαν με χαρτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE