Έκπληκτος ο Σα Πίντο...

Έκπληκτος ο Σα Πίντο...

Την αντίδραση του Πορτογάλου προπονητή Σα Πίντο είχαμε το απόγευμα της Δευτέρας με δηλώσεις του ιδίου στην ιστοσελίδα sdna.gr περί εμπλοκής του ιδίου στο θέμα δωροδοκίας του αγώνα Ολυμπιακού – Ατρόμητου.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Τάκης Φύσσας, ο κόουτς του είπε πως δέχθηκε παρέμβαση από τη διοίκηση των «περιστεριών» για να αφήσει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές εκτός αρχικής ενδεκάδας στην αναμέτρηση όπου επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι με 2-1, όπου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, για δωροδοκία - δωροληψία και να εμφανιστεί ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Ο Σα Πίντο δήλωσε στην sdna.gr «Είμαι έκπληκτος από αυτή την ιστορία. Δεν έχω κάτι να πω. Θέλω η πρώην ομάδα μου να προκριθεί στα πλέι οφ και να κάνει ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Εμπιστεύομαι τους πρώην παίκτες μου και ξέρω ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE