ΚΥΠΡΟΣ: Προεδρική χάρη στον 35χρονο -Από στιγμή σε στιγμή ειδοποιείται το τμ. Κεντρικών Φυλακών

ΚΥΠΡΟΣ: Προεδρική χάρη στον 35χρονο -Από στιγμή σε στιγμή ειδοποιείται το τμ. Κεντρικών Φυλακών

11:50 (14/05) - Ο 35χρονος που καταδικάστηκε σε 45 μέρες φυλάκιση για παραβίαση του διατάγματος στο πλαίσιο του Περί Λοιμοαθάρσεως Νόμου (περιορισμοί στις μετακινήσεις), αποφυλακίζεται με προεδρική χάρη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε να δώσει χάρη στον εν λόγω πολίτη, με τη σύμφωνο γνώμη του Γενικού Εισαγγελέα.

Από στιγμή σε στιγμή θα σταλθεί το ανάλογο επίσημο έγγραφο στο τμήμα των Κεντρικών Φυλακών προκειμένου να γίνουν οι διευθετήσεις για να αποφυλακισθεί ο καταδικασθέντας.  

Το περιστατικό που είχε πυροδοτήσει μεγάλες αντιδράσεις, τόσο στην επαρχία Αμμοχώστου όσο και σε ολόκληρη την Κύπρο, θεωρείται λήξαν. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε καταδικαστεί σε 45 μέρες φυλακή, επειδή παραβίασε την καραντίνα για να δει την κοπέλα του, όπως είχε αναφέρει σε αστυνομικό.

Όπως είχε προαναγγείλει και ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, από την Τετάρτη (13/05) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τη Νομική Υπηρεσία επεξεργάζονταν λύση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.