ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εγκρίθηκε τεστ αντισωμάτων

ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εγκρίθηκε τεστ αντισωμάτων

Την έγκρισή της για το πρώτο στη Βρετανία τεστ αντισωμάτων για να διαπιστώνεται ποιος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό αναπτύσσοντας δυνητικά ανοσία έδωσε η αρμόδια υπηρεσία Δημόσια Υγεία Αγγλίας.

Πρόκειται για τεστ της ελβετικής φαρμακευτικής εταιρείας Roche, το οποίο εγκρίθηκε αρχικά στις ΗΠΑ, και είναι εξαιρετικά ακριβές.

Στα τέλη Μαρτίου, η βρετανική κυβέρνηση είχε προαναγγείλει τη χρήση τεστ αντισωμάτων, με τον Πρωθυπουργό Τζόνσον να κάνει λόγο για παράγοντα που «θα άλλαζε το παιχνίδι».

Ωστόσο, παρά την αγορά εκατομμυρίων τεστ, κανένα μέχρι τώρα δεν είχε λάβει έγκριση κατά τις εργαστηριακές δοκιμές.

Η Roche είναι πλέον σε συζητήσεις με τη βρετανική κυβέρνηση για την παροχή μαζικών ποσοτήτων του τεστ. Η ελβετική εταιρεία έχει πει ότι είναι σε θέση να χορηγεί εκατοντάδες χιλιάδες από αυτά τα τεστ στη βρετανική κυβέρνηση κάθε εβδομάδα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE