ΕΛΛΑΔΑ: Το Σάββατο (16/05) ανοίγουν οι παραλίες

ΕΛΛΑΔΑ: Το Σάββατο (16/05) ανοίγουν οι παραλίες

Από το πρωί του Σαββάτου 16 Μαΐου ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα, καθώς η χώρα επισπεύδει την τρίτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, στις οργανωμένες παραλίες θα επιτρέπεται μέγιστος αριθμός λουομένων 40 άτομα ανά 1000 τετραγωνικά, ενώ απαγορεύεται η μουσική και επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού και φαγητού μόνο με take away και μόνο με επιτόπια παρασκευή.

Οι ελληνικές Αρχές προέβησαν στην επίσπευση του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών καθώς η μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπει σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας για το επόμενο τριήμερο. Παράλληλα, απευθύνουν ισχυρή σύσταση για αποφυγή του συνωστισμού και χρήση μάσκας από τους εργαζόμενους.

Επίσης, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αξόνων των ομπρελών ορίζεται στα 4 μέτρα, ενώ ορίζεται και ελάχιστη απόσταση 1 μέτρου μεταξύ της περιμέτρου του σκιάστρου δύο ομπρελών. Ανά ομπρέλα μπορούν να υπάρχουν μέχρι 2 ξαπλώστρες, με εξαίρεση τις οικογένειες με ανήλικα τέκνα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Ανακοίνωσαν τον ερχομό Γκουτέρες στην Κύπρο τα Ηνωμένα Έθνη - Συναντά ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Εκπρόσωπός του, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE