Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων

Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων

Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας: www.moec.gov.cy/ypexams .

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Εξετάσεων και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για πληρέστερη ενημέρωσή τους. 
 
Σύμφωνα με το αναθεωρημένο Πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020, οι εξετάσεις αρχίζουν στις  9 Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και ολοκληρώνονται στις 26 Ιουνίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE