Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων

Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων

Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας: www.moec.gov.cy/ypexams .

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Εξετάσεων και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για πληρέστερη ενημέρωσή τους. 
 
Σύμφωνα με το αναθεωρημένο Πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020, οι εξετάσεις αρχίζουν στις  9 Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και ολοκληρώνονται στις 26 Ιουνίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE