Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων

Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εξετάσεων

Το αναθεωρημένο Πρόγραμμα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2020 έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας: www.moec.gov.cy/ypexams .

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι προτρέπονται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Εξετάσεων και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για πληρέστερη ενημέρωσή τους. 
 
Σύμφωνα με το αναθεωρημένο Πρόγραμμα των Παγκύπριων Εξετάσεων 2020, οι εξετάσεις αρχίζουν στις  9 Ιουνίου με το μάθημα των Νέων Ελληνικών και ολοκληρώνονται στις 26 Ιουνίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.