ToThemaOnline – Vouli.TV: Το ανύπαρκτο πλάνο στην Παιδεία ‘αναδείχθηκε’ από τις τελευταίες εξελίξεις - VIDEO

ToThemaOnline – Vouli.TV: Το ανύπαρκτο πλάνο στην Παιδεία ‘αναδείχθηκε’ από τις τελευταίες εξελίξεις - VIDEO

Η επικαιρότητα της ημέρας (15/05) παρουσιάστηκε και σχολιάστηκε από το ThemaOnline στην εκπομπή Εξ' Αφορμής που παρουσιάζει ο Χάρης Θεραπής (διευθυντής Vouli.TV).

Η θεματολογία περιλάμβανε τις εξελίξεις στον τομέα της Παιδείας, αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα της εκπομπής:

4μμ – Αναλύσαμε την επικαιρότητα όπως διαμορφώθηκε σήμερα, με τον διευθυντή σύνταξης του ThemaOnline.com – World news media, κ. Φάνη Μακρίδη.

4.30μμ – Φιλοξενήσαμε στα πλαίσια της εκπομπής #ExAformis τον υπεύθυνο έργο στο Pascal Space Center, κον Ελπιδοφόρο Αναστασίου και τον Αντρέα Μύτιλλο, μαθητή του PASCAL English School σε μία συζήτηση για την καινοτομία του Pascal Space Center - Innovation Lab.
Η εκπομπή προβάλλεται στη ζωντανή ροή του Vouli.TV, ενώ είναι και διαθέσιμη στο video on demand του καναλιού μας και στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.
Μπορείτε να στέλνετε από τώρα τις ερωτήσεις σας χρησιμοποιώντας τον χώρο των σχολίων κάτω από την ανάρτηση, με μήνυμα στο inbox μας ή με μήνυμα SMS στο τηλ της εκπομπής 96 898949.

Ζωντανά, Αποκλειστικά και σε Ανοικτή ζώνη από την τηλεόραση του Vouli.TV, στο στο Youtube και το Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE