Τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες χωρίς να εντοπιστούν άλλα άτομα κάτω από τα συντρίμμια
Δεν βρέθηκε άλλο άτομο κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην Γερμασόγεια.
 thm.jpg)
Σύμφωνα με τη συνολική αποτίμηση των ταυτοποιημένων κρουσμάτων που πραγματοποίησε ο κ. Τσιόδρας, στην Ελλάδα καταγράφονται 2.810 κρούσματα, εκ των οποίων τα 612 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 1.452 (52%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Ως προς τον αριθμό των νοσηλευομένων, 23 πολίτες βρίσκονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με μέση ηλικία αυτών τα 72 έτη. To 96% των νοσηλευομένων έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω, ενώ 90 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο αρμόδιος λοιμωξιολόγος, συνολικά έχουν ελεγχθεί 120.015 κλινικά δείγματα στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




