ΑΠΟΕΛ – Αυτή ήταν ΜΠΗΧΤΗ για… Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ – Αυτή ήταν ΜΠΗΧΤΗ για… Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του, για την απόφαση διακοπής τη σεζόν, κάνει σαφές πως η σεζόν 2019-20 είναι σαν να μην έγινε ποτέ και ξεκαθαρίζει ότι καμία ομάδα δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αυτή, ίσως, είναι μια απάντηση στην ανακοίνωση της Ομόνοιας.

Το σχετικό απόσπασμα:
«Ουσιαστικά η ποδοσφαιρική περίοδος 2019-20 είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Καμία ομάδα δεν κατέκτησε στο γήπεδο τον τίτλο του πρωταθλητή εξού και δε θα αναγράφεται αυτός ο τίτλος πουθενά, ούτε το τρόπαιο του πρωταθλητή θα κοσμεί τη βιτρίνα κάποιας ομάδας. Η ιστορία θα γραφτεί με ένα κενό για να μας θυμίζει τι συνέβηκε στον πλανήτη και πως αυτό το δυσάρεστο γεγονός αποτυπώθηκε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Κύπρου».

The post ΑΠΟΕΛ – Αυτή ήταν ΜΠΗΧΤΗ για… Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE