Μιχάλης Ππεκρής: Μίλησε για την διακοπή του ποδοσφαίρου και το επόμενο βήμα: «Είναι μια άσχημη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

Μιχάλης Ππεκρής: Μίλησε για την διακοπή του ποδοσφαίρου και το επόμενο βήμα: «Είναι μια άσχημη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

 

Άσχημη χαρακτήρισε την χθεσινή μέρα (Παρασκευή 15/05), ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ, Μιχάλης Ππεκρής, αναφερόμενος στην διακοπή του ποδοσφαίρου.    

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma το βράδυ της Παρασκευής (15/05), δήλωσε πως: «Είναι μια άσχημη μέρα για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Σε αυτό συμφωνούν όλοι.»

Ο κ. Ππεκρής ανέφερε πως θα τοποθετηθούν από την επίσημη Ανόρθωση για το τι θα κάνουν και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα ο κ. Ππεκρής ανέφερε πως περιμένουν την εξέλιξη της πανδημίας και πως η ΟΥΕΦΑ θα ετοιμάσει το νέο ημερολογιακό της πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν.

Δείτε το απόσπασμα με τις  δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά  - Οι πρώτες πληροφορίες

Μαχαιρώματα στην Πάφο: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο σοβαρά - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, γύρω στις 17:30, έπειτα από πληροφορία για άνδρα που φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE