ΑΙΓΥΠΤΟ: Άλλοι 21 άνθρωποι προστέθηκαν στα θύματα από τον κορωνοϊό

ΑΙΓΥΠΤΟ: Άλλοι 21 άνθρωποι προστέθηκαν στα θύματα από τον κορωνοϊό

Άλλοι 21 άνθρωποι προστέθηκαν στα θύματα από τον κορωνοϊό στην Αίγυπτο το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας σε 592 συνολικά τους θανάτους στη χώρα από επιπλοκές του COVID-19.

Παράλληλα, καταγράφηκαν 399 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τον συνολικό τους αριθμό να φτάνει τις 11.228 περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 2.799 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως ενώ 3.363 άτομα παρουσιάζονται αρνητικοί στα τεστ για τον COVID-19.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE