ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά- Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης- Κινδύνευσαν σπίτια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά- Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης- Κινδύνευσαν σπίτια- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/5 στην επαρχία Λευκωσίας.

Του Γιώργου Τάττη

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία λήφθηκε πληροφορίες για φωτιά στις 13:27 και αμέσως στο σημείο, που βρίσκεται μεταξύ Ορούντας και Κάτω Μονής έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.

Συγκεκριμένα για την κατάσβεση επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και 4 οχήματα του Τμήματος Δασών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Αντρέα Κεττή, κάποια σπίτια που κινδύνευσαν (κοντά στην Κάτω Μονή) έχουν προστατευτεί και οι δυνάμεις της Υπηρεσίας καθώς και του Τμήματος Δασών βρίσκονται στη διαδικασία κατάσβεσης.

Η φωτιά αυτή την ώρα (16:00) καιεί άγρια χόρτα και ξηρή βλάστηση ενώ κάτοικοι καταγγέλουν στην ιστοσελίδα μας ότι καθυστέρηση να ανταποκριθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE