ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε 22χρονος σε παραλία- Καθορισιτκή η επέμβαση των ναυαγοσωστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε 22χρονος σε παραλία- Καθορισιτκή η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Καθοριστική ήταν για άλλη μια φορά η παρέμβαση ναυαγοσωστών μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανάρτηση στη σελίδα της Ναυαγοσωστικής Μονάδαςς Λεμεσού στο Facebook νεαρός ενώ περπατούσε στο νερό, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Άμεσα έσπευσαν προς το μέρος του ναυαγοσώστες και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αφού τον έβγαλαν με ασφάλεια στην ακτή.

Ο 22χρονος αφού του χορηγήθηκε οξυγόνο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE