ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε 22χρονος σε παραλία- Καθορισιτκή η επέμβαση των ναυαγοσωστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε 22χρονος σε παραλία- Καθορισιτκή η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Καθοριστική ήταν για άλλη μια φορά η παρέμβαση ναυαγοσωστών μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανάρτηση στη σελίδα της Ναυαγοσωστικής Μονάδαςς Λεμεσού στο Facebook νεαρός ενώ περπατούσε στο νερό, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε.

Άμεσα έσπευσαν προς το μέρος του ναυαγοσώστες και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες αφού τον έβγαλαν με ασφάλεια στην ακτή.

Ο 22χρονος αφού του χορηγήθηκε οξυγόνο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Διαβάστε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.