ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16/5 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:30 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται οδηγός οχήματος χτύπησε με βία το όχημα του στα κιγκλιδώματα και να τραυματιστεί πολύ σοβαρό.

Λόγω του ατυχήματος στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού Λάρνακας - Κοφίνου, παρά το χωριό Αγγλισίδες, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προς Κοφίνου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο με την Αστυνομία να προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.