ΤΡΑΜΠ: Αποφάσισε την αποπομπή του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

ΤΡΑΜΠ: Αποφάσισε την αποπομπή του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε την αποπομπή του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του Στιβ Λίνικ, έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο, γνωστοποίησε χθες Σάββατο ο Λευκός Οίκος.

"Ο Υπουργός (Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ) Πομπέο εισηγήθηκε την κίνηση, και ο Πρόεδρος Τραμπ συμφώνησε", δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Νωρίτερα χθες, δύο κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών, ο βουλευτής Ελιοτ Ενγκελ και ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, ανακοίνωσαν ότι θα διενεργηθεί έρευνα για την απόφαση του Τραμπ να αποπέμψει τον Λίνικ από τη θέση του ελεγκτή του Υπουργείου, που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE