ΤΡΑΜΠ: Αποφάσισε την αποπομπή του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

ΤΡΑΜΠ: Αποφάσισε την αποπομπή του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποφάσισε την αποπομπή του Γενικού Επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, του Στιβ Λίνικ, έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο, γνωστοποίησε χθες Σάββατο ο Λευκός Οίκος.

"Ο Υπουργός (Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ) Πομπέο εισηγήθηκε την κίνηση, και ο Πρόεδρος Τραμπ συμφώνησε", δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Νωρίτερα χθες, δύο κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών, ο βουλευτής Ελιοτ Ενγκελ και ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, ανακοίνωσαν ότι θα διενεργηθεί έρευνα για την απόφαση του Τραμπ να αποπέμψει τον Λίνικ από τη θέση του ελεγκτή του Υπουργείου, που ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE