Είμαστε για ανέκδοτο: Το παρκινγκ ήταν άδειο και αυτοί στάθμευσαν σε διάβαση πεζών

Είμαστε για ανέκδοτο: Το παρκινγκ ήταν άδειο και αυτοί στάθμευσαν σε διάβαση πεζών

Πραγματικά ορισμένοι οδηγοί στην Κύπρο δεν έχουν τον Θεό τους. Ο χώρος στάθμευσης υπεραγοράς στη Λεμεσό ήταν άδειος και οι οδηγοί άφηναν τα αυτοκίνητα τους έξω στο δρόμο, μπροστά και πίσω από διάβαση πεζών.

Οργισμένος πολίτης που έφτασε στην υπεραγορά αντίκρισε το σκηνικό που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Μάλιστα λίγο προτού αρχίσει να φωτογραφίζει  το μέγεθος της αναισθησίας των οδηγών, όπως εξηγεί στη δημοσίευση του ο πολίτης από το «σκηνικό» είχε απομακρυνθεί ένας ακόμη οδηγός με το όχημα του, το οποίο είχε σταθμεύσει ακριβώς πάνω στη διάβαση πεζών.

Και όλα αυτά γιατί οι οδηγοί των οχημάτων θα χρειαζόταν να κάνουν δύο ακόμη βήματα μέχρι την είσοδο της υπεραγοράς, εάν άφηναν το αυτοκίνητο τους στον άδειο χώρο στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.