ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θουκυδίδης: «Θα αρχίσουμε να κλείνουμε συμφωνίες…»

Θουκυδίδης: «Θα αρχίσουμε να κλείνουμε συμφωνίες…»

Ο Θουκής Θουκυδίδης, πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, ξεκαθάρισε, μιλώντας στον Super Sport Fm 104.0, πως θα αρχίσουν οι συναντήσεις με προπονητή και ποδοσφαιριστές για τα συμβόλαια τους.

Όλα όσα είπε: 

Αρχικά: «Η διακοπή μας βρίσκει έτοιμους για να δούμε την επόμενη μέρα. Η Νέα Σαλαμίνα έγκαιρα είχε κάνει τις προσφορές προς τους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί και μέχρι αύριο εκτιμώ ότι θα κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Αύριο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ και είμαι αισιόδοξος ότι θα προκύψει διευθέτηση με τους ποδοσφαιριστές που θ’ αφήνει όλους ικανοποιημένους».

Με το οικονομικό μετά την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος; «Προκύπτουν μικρές απώλειες στο οικονομικό στο σωματείο, θα καλύψουμε όλο τον Μάρτιο στους ποδοσφαιριστές. Την ίδια ώρα έχουμε να πληρώσουμε ενοίκια, αυτοκίνητα και άλλα έξοδα μέχρι τον Μάιο».

Τι γίνεται με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών: «Αυτό το θέμα δεν το αγγίξαμε, θα κλείσουμε συμφωνίες θα δούμε, όμως, τι θέλει και η τεχνική ηγεσία. Το θέμα προπονητή και τεχνικού διευθυντή θα μας απασχολήσει την ερχόμενη βδομάδα. Ο προϋπολογισμός θα είναι σίγουρα μικρότερος όλα θα στηριχθούν στην οικονομική μας δυνατότητα για την επόμενη σεζόν. Αυτή η πανδημία έχει επηρεάσει όλους, ίσως η ΚΟΠ προσθέσει στην προκήρυξη νέους κανονισμούς, θα δούμε και στα νέα συμβόλαια τι θ’ αλλάξει διότι θα πρέπει να είμαστε όλοι ξεκάθαροι, ώστε να βρίσκουμε πιο εύκολες λύσεις. Αυτό νομίζω θα συζητηθεί, είναι μεγάλο θέμα».

Για τους Ελούντου και Κορέια και το γεγονός πως θα αγωνίζονται στην Ανόρθωση τη νέα σεζόν: «Να τους ευχηθούμε ό,τι καλύτερο».

Για το γεγονός πως ψήφισε υπέρ του πρωταθλήματος: «Ένας από τους λόγους ήταν να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Είδαμε στην Γερμανία, το αυστηρό πρωτόκολλο υγείας για το ποδόσφαιρο ήταν μη εφαρμόσιμο και οι απόψεις διφορούμενες».

The post Θουκυδίδης: «Θα αρχίσουμε να κλείνουμε συμφωνίες…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top