ΕΛΛΑΔΑ

Σαρωτική η Βέροια

Σαρωτική η Βέροια

Εκπληκτική εμφάνιση από τη Βέροια που συνέτριψε τον Αστέρα Τρίπολης με 4-0 σε ένα αγώνα που εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο.

Το «συγκρότημα» του Στέφανου Γαϊτάνου, ο οποίος… επέστρεψε στον πάγκο της «Βασίλισσας» ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πανηγύρισε δίκαια τη νίκη, που… ισοδυναμεί με… σωτηρία, μια και η ομάδα της Ημαθίας διατηρείται τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 40 βαθμούς, όπου ακολουθούν Πανθρακικός, Πλατανιάς και Λεβαδειακός με τρεις πόντους λιγότερους. Ο Ντουμίτρου άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, αλλά η φάση που… έκρινε τον αγώνα έγινε στο 33’ όταν ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον Μπεν, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και την κόκκινη στον τερματοφύλακα των Αρκάδων. Από τα 11… βήματα ο διεθνής επιθετικός δεν… λάθεψε και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 57’ ο Καμπαγέρο και στο 65’ ο Μπεν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βέροιας.

Αντίθετα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, πιστοποίησε πως βρίσκεται σε… κρίση, μια και παρέμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς το «τρίποντο» μακριά από το «Θ. Κολοκοτρώνης» και το σημαντικότερο είναι πως έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην δεύτερη θέση και να μείνει σε απόσταση… βολής από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ενόψει της έναρξης των play offs. Παράλληλα, οι Αρκάδες είδαν την απόσταση από τον 6ο Ατρόμητο να μειώνεται στους 2 βαθμούς, με αποτέλεσμα, να μπαίνει σε… περιπέτειες για το ενδεχόμενο συμμετοχής στο… μίνι πρωτάθλημα. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι επόμενες τρεις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερες κρίσιμες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top