ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

Ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε οτι τα κρούσματα σε μαθητές μπορούν να μετρηθούν στα δάκτυλα των χεριών.

Επίσης τόνισε σε δηλώσεις στο τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε οτι καθημερινά γίνονται γύρω στους 1000 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε μαθητές.

Σχολίασε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ψυχραιμία και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα.

Τέλος, μίλησε για τα πρωτόκολλά που αποκολουθούνται σε περιπτωση κορυσμάτων αλλά και στην πρόληψη και προστασία των μαθητών πριν την είσοδο τους στο σχολικό χώρο.

Να σημειωθεί οτι ο Υπουργός Παιδείας θα έχει μέσα στη μέρα επίσκεψη στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος για  τον COVID-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE