ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

Ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε οτι τα κρούσματα σε μαθητές μπορούν να μετρηθούν στα δάκτυλα των χεριών.

Επίσης τόνισε σε δηλώσεις στο τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε οτι καθημερινά γίνονται γύρω στους 1000 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε μαθητές.

Σχολίασε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ψυχραιμία και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα.

Τέλος, μίλησε για τα πρωτόκολλά που αποκολουθούνται σε περιπτωση κορυσμάτων αλλά και στην πρόληψη και προστασία των μαθητών πριν την είσοδο τους στο σχολικό χώρο.

Να σημειωθεί οτι ο Υπουργός Παιδείας θα έχει μέσα στη μέρα επίσκεψη στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος για  τον COVID-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE