ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία την κατάσταση - Να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα

Ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε οτι τα κρούσματα σε μαθητές μπορούν να μετρηθούν στα δάκτυλα των χεριών.

Επίσης τόνισε σε δηλώσεις στο τρίτο του ΡΙΚ ανέφερε οτι καθημερινά γίνονται γύρω στους 1000 δειγματοληπτικούς ελέγχους σε μαθητές.

Σχολίασε ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με ψυχραιμία και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα νέα δεδομένα.

Τέλος, μίλησε για τα πρωτόκολλά που αποκολουθούνται σε περιπτωση κορυσμάτων αλλά και στην πρόληψη και προστασία των μαθητών πριν την είσοδο τους στο σχολικό χώρο.

Να σημειωθεί οτι ο Υπουργός Παιδείας θα έχει μέσα στη μέρα επίσκεψη στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Αρχαγγέλου, Λευκωσία, όπου θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος για  τον COVID-19.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE