ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι λουόμενοι και η πρόκληση επεισοδίων στην παραλία

ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι λουόμενοι και η πρόκληση επεισοδίων στην παραλία

Η αυξημένη θερμοκρασία που χτύπησε 40αρια ανάγκασαν αρκετούς πολίτες να καταφύγουν στις παραλίες.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι παραβάτες του Διατάγματος οπου και καταγγέλθηκαν απο την αστυνομία. Σε μια περίπτωση στην παραλία Γεροσκήπου την Κυριακή (17/5), μεθυσμένοι πολίτες προκάλεσαν αναστάτωση, ενώ παρολίγο να δημιουργηθούν σε δυο περιπτώσεις επεισόδια.

Οι εμπλεκόμενοι καταγγέλθηκαν, όπως και όσοι παραβίασαν το Διάταγμα είτε κάνοντας ηλιοθεραπεία, είτε παίζοντας ομαδικά παιχνίδια στην παραλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE