Βαρύ πένθος για πρώην προπονητή κυπριακής ομάδας – Νεκρός ο πατέρας του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βαρύ πένθος για πρώην προπονητή κυπριακής ομάδας – Νεκρός ο πατέρας του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε τη Δευτέρα 18/5 ο σπουδαίος Σλοβένος ποδοσφαιριστής Marko Elsner.

O «θρύλος» αμυντικός του Σλοβενικού ποδοσφαίρου, «έσβησε» μετά από μακροχρόνια ασθένεια αναφέρει δημοσίευμα στη χώρα του, χαρακτηρίζοντας τον ως ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η χώρα και συγκαταλέχθηκε σε αυτούς σε σχετική λίστα που δημοσιεύτηκε το 2017.

Πρόκειται για τον πατέρα του πρώην προπονητή της Παφος Fc Λούκα Ελσνερ (2016-17) ο οποίος από το 2019 βρίσκεται στο τιμόνι της Αmiens στην Ligue 2 της Γαλλίας.

Να σημειώσουμε ότι ο εκλιπών κατέγραψε 14 συμμετοχές με την εθνική Γιουγκοσλαβίας και άλλες δύο με την Εθνική Σλοβενίας, με πρώτη απέναντι στον αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 18 Νοεμβρίου του 1992.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE