ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά στην Περιστερώνα -Κάηκαν και σκύλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξέσπασε πυρκαγιά στην Περιστερώνα -Κάηκαν και σκύλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEO

Πυρκαγιά στο χωριό Περιστερώνα της επαρχίας Λευκωσίας ξέσπασε λίγο μετά από τις 16:00 (18/05).

Του Γιώργου Τάττη

Η πυρκαγιά είναι στην κτηνοτροφική περιοχή του χωριού και φαίνεται πως είχε ως έναυσμα εργασίες σε υποστατικό (φάρμα).

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο περιστατικό ανταποκρίθηκε και μικρό πυροσβεστικό όχημα της υπηρεσίας Θήρας, καθώς και άτομα με γεωργικούς ελκυστήρες.

Είχαμε κι ένα τραγικό συμβάν, καθώς κάηκαν και σκύλοι, οι οποίοι βρίσκονταν σε κλουβιά.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο (18:00), με τα πυροσβεστικά οχήματα να παραμένουν στα σημείο για λίγο, λόγω μικρών εστιών αναζωπύρωσης.

Δείτε σχετικές Φωτογραφίες και VIDEO: 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE