Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5 στην Ελλάδα.


Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.836, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πλέον 165. Η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 75 έτη και το 93.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, 24 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. 9 (37.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To  91.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ενενήντα ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, έχουν συνολικά ελεγχθεί 13.1684 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.