Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5 στην Ελλάδα.


Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.836, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πλέον 165. Η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 75 έτη και το 93.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, 24 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. 9 (37.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To  91.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ενενήντα ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, έχουν συνολικά ελεγχθεί 13.1684 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE