Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5 στην Ελλάδα.


Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.836, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πλέον 165. Η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 75 έτη και το 93.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, 24 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. 9 (37.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To  91.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ενενήντα ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, έχουν συνολικά ελεγχθεί 13.1684 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE