Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5

Δύο θάνατοι και δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 18/5 στην Ελλάδα.


Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.836, εκ των οποίων το 55.1% αφορά άνδρες. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών είναι πλέον 165. Η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 75 έτη και το 93.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Παράλληλα, 24 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. 9 (37.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To  91.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Ενενήντα ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, έχουν συνολικά ελεγχθεί 13.1684 κλινικά δείγματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.