ΠΑΦΟΣ: Αυτός είναι τρίτος δράστης που καταζητεί η αστυνομία για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή

ΠΑΦΟΣ: Αυτός είναι τρίτος δράστης που καταζητεί η αστυνομία για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή

Σημαντική η βοήθεια του κόσμου στο να μπορέσει να εντοπιστεί ο τρίτος δράστης  της ένοπλης ληστείας που διεπράχθη την Δευτέρα (18/5) στην περιοχή Αγίου Δομετίου έξω από αρτοποιείο σε χρηματαποστολή.

 

Η Αστυνομία καταζητεί τον ELOCHUKWU AZUBUIKE, 33 χρονών, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας, αδικήματα που διαπράχθηκανοπως αναφέρθηκε πιο πάνω

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE