ΠΑΦΟΣ: Αυτός είναι τρίτος δράστης που καταζητεί η αστυνομία για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή

ΠΑΦΟΣ: Αυτός είναι τρίτος δράστης που καταζητεί η αστυνομία για την ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή

Σημαντική η βοήθεια του κόσμου στο να μπορέσει να εντοπιστεί ο τρίτος δράστης  της ένοπλης ληστείας που διεπράχθη την Δευτέρα (18/5) στην περιοχή Αγίου Δομετίου έξω από αρτοποιείο σε χρηματαποστολή.

 

Η Αστυνομία καταζητεί τον ELOCHUKWU AZUBUIKE, 33 χρονών, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας, αδικήματα που διαπράχθηκανοπως αναφέρθηκε πιο πάνω

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE