Αντίδραση Ακσόι για κάψιμο τουρκικής σημαίας στην Αθήνα

Αντίδραση Ακσόι για κάψιμο τουρκικής σημαίας στην Αθήνα

“Κανείς δεν μπορεί να απλώσει χέρι στη ένδοξη σημαία μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι σχολιάζοντας το κάψιμο τουρκικής σημαίας την Τρίτη (19/05) στην Αθήνα, κατά τις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας.

Στο μήνυμά του στο τουίτερ, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρει συγκεκριμένα πως “όταν ο στρατός μας πήρε πίσω τη Σμύρνη δεν πάτησε την ελληνική σημαία που ήταν στρωμένη μπροστά του λέγοντας ότι “είναι η τιμή ενός έθνους”. Από τότε έχουν περάσει 100 χρόνια. Οι ρατσιστές ακόμη δεν έχουν πάρει το απαραίτητο μάθημά τους. Κανείς δνε μπορεί να απλώσει χέρι στην ένδοξη σημαία μας”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE