Αντίδραση Ακσόι για κάψιμο τουρκικής σημαίας στην Αθήνα

Αντίδραση Ακσόι για κάψιμο τουρκικής σημαίας στην Αθήνα

“Κανείς δεν μπορεί να απλώσει χέρι στη ένδοξη σημαία μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι σχολιάζοντας το κάψιμο τουρκικής σημαίας την Τρίτη (19/05) στην Αθήνα, κατά τις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της ποντιακής γενοκτονίας.

Στο μήνυμά του στο τουίτερ, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρει συγκεκριμένα πως “όταν ο στρατός μας πήρε πίσω τη Σμύρνη δεν πάτησε την ελληνική σημαία που ήταν στρωμένη μπροστά του λέγοντας ότι “είναι η τιμή ενός έθνους”. Από τότε έχουν περάσει 100 χρόνια. Οι ρατσιστές ακόμη δεν έχουν πάρει το απαραίτητο μάθημά τους. Κανείς δνε μπορεί να απλώσει χέρι στην ένδοξη σημαία μας”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.