ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: «Μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι»- Συναντήθηκε με τα μέλη της ΜΜΑΔ που συνέλαβαν τους ληστές της χρηματαποστολής

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: «Μας κάνατε να νιώσουμε υπερήφανοι»- Συναντήθηκε με τα μέλη της ΜΜΑΔ που συνέλαβαν τους ληστές της χρηματαποστολής

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, κάλεσε στο Αρχηγείο Αστυνομίας τους Αστυνομικούς μέλη της Μ.Μ.Α.Δ., οι οποίοι ενεργώντας καίρια και αποφασιστικά συνέλαβαν τους δύο δράστες ληστείας, που διαπράχθηκε την περασμένη Τρίτη 18/05/2020 στη Λευκωσία, σε βάρος χρηματαποστολής, εντοπίζοντας ολόκληρο το χρηματικό ποσό που είχε κλαπεί. 


Παρουσία και των υπόλοιπων μελών της Ηγεσίας της Αστυνομίας, ο κ. Μιχαηλίδης θέλησε να εκφράσει και προσωπικά τα συγχαρητήριά του στα έξι μέλη της Μ.Μ.Α.Δ., γιατί, όπως τόνισε, επέδειξαν επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον, τιμώντας τον εαυτό τους, την Μονάδα τους, την Αστυνομία και κατ’ επέκταση την χώρα μας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας επεσήμανε τον τρόπο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί καθώς «Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχτηκε ότι, η συνεργασία, η παρατηρητικότητα, η ομαδικότητα και ο επαγγελματισμός, λειτούργησαν για να φέρουν το άμεσο και θετικό αποτέλεσμα».       

Απευθυνόμενος στα μέλη της Μ.Μ.Α.Δ. επεσήμανε επίσης ότι η είδηση της σύλληψης των δραστών έτυχε πολλών ευνοϊκών σχολίων από το κοινό και τόνισε: «Μας κάνετε να νιώθουμε υπερήφανοι. Τέτοιες ενέργειες, επενεργούν θετικά στο ηθικό των μελών μας γενικότερα. Ως ηγεσία είμαστε δίπλα στον Αστυνομικό γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που καλούμαστε όλοι να επιτελέσουμε».

Στη συνέχεια ο Αρχηγός έδωσε τον λόγο στα μέλη της Μονάδας, τα οποία ανέφεραν ότι νιώθουν τιμή και υπερηφάνεια που υπηρετούν στη Μ.Μ.Α.Δ. και στην Αστυνομία γενικότερα. Δήλωσαν επίσης ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top