Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Βάσας Κελλακίου

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Βάσας Κελλακίου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Βάσας Κελλακίου, όπως ανακοίνωσε το Τμήμα δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου, 2020 και ώρα 13:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά εντός του χώρου του λατομείου «Σκύρα Βάσας» έδαφος της κοινότητας Βάσας Κελλακίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:30 αφού έκαψε 1 δεκάριο με σκουπίδια και άλλα άχρηστα υλικά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 4 άνδρες του Τμήματος Δασών με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.
Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE