Τραμπ και Μακρόν συμφώνησαν στην ανάγκη αποκλιμάκωσης στη Λιβύη

Τραμπ και Μακρόν συμφώνησαν στην ανάγκη αποκλιμάκωσης στη Λιβύη

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν συζήτησαν την ανησυχία τους για την "επιδείνωση της ξένης ανάμιξης" στη Λιβύη και "συμφώνησαν στην ανάγκη επείγουσας αποκλιμάκωσης", ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.


Οι δύο ηγέτες επίσης συνομίλησαν για την επαναλειτουργία των οικονομιών των ΗΠΑ και της Γαλλίας καθώς και για τις παγκόσμιες οικονομίες που παρέμειναν σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Τραμπ δήλωσε πως προσμένει στη σύνοδο της Ομάδας των Επτά (G7).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE