ΕΛΛΑΔΑ

Αποχωρεί από την Χρυσή Αυγή και ιδρύει νέο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Αποχωρεί από την Χρυσή Αυγή και ιδρύει νέο κόμμα ο Ηλίας Κασιδιάρης

Την αποχώρησή του από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, μέσω βίντεο που ανάρτησε στα social media. Στο ίδιο βίντεο εξαγγέλλει ότι θα προβεί στη δημιουργία νέου κόμματος, προτάσσοντας το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».


Ως λόγο της αποχώρησής του από τη Χρυσή Αυγή, ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλέστηκε την απόρριψη της πρότασής του για αναδιοργάνωση του κόμματος, η οποία συνοδεύτηκε, όπως υποστηρίζει, από συζητήσεις όπου σημειώθηκε απόλυτη διαφωνία του ιδίου με το υπόλοιπο κόμμα.

«Δημιουργούμε ένα κίνημα Ελλήνων για την εθνική επιβίωση και την αναγέννηση του ελληνισμού. Την κίνησή μας πλαισιώνουν Ελληνίδες και Έλληνες εγνωσμένου κύρους και αναγνωρισμένης αξίας. Πρώτος αντικειμενικός σκοπός να υπάρχει στην επόμενη Βουλή μία αληθινή εθνική αντιπολίτευση. Μία ισχυρή και σοβαρή φωνή ενάντια στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος», αναφέρει ο ίδιος, εξαγγέλλοντας τη δημιουργία του νέου κόμματός του.

Παράλληλα, στον ιστότοπο στον οποίο παραπέμπει για τις θέσεις του κόμματός του, επαναλαμβάνονται οι ακραία αντιμεταναστευτικές τοποθετήσεις του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Απέλαση όλων των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και μετατρέπουν την χώρα μας σε ισλαμική αποικία. Οριστικό τέλος στην δωρεάν στέγαση, στη χρηματοδότηση με μετρητά, και σε όλα τα προνόμια που η κυβέρνηση της ΝΔ προσφέρει αφειδώς στους αλλοδαπούς».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top