ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός 36χρονος - Δεν κατάφερε να 'νικήσει' τη μάστιγμα της εποχής

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός 36χρονος - Δεν κατάφερε να 'νικήσει' τη μάστιγμα της εποχής

Ένας άντρας ηλικίας 36 ετών εντοπίσθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης 21/5 στην συνοικία του Μουτάλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις δέκα το βράδυ η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι άγνωστος άνδρας εντοπίσθηκε αναίσθητος σε υποστατικό που γειτνιάζει με το δημοτικό σχολείο του Μουτάλου ενώ δίπλα του εντοπίσθηκε μια άδεια σύριγγα.

Ο άντρας ο οποίος έφερε μαζί του ταυτότητα διαπιστώθηκε ότι είναι 36χρονος που το τελευταίο διάστημα διέμενε και εργάζονταν στην Κύπρο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η σύριγγα μαζί με άλλα τεκμήρια έχουν παραληφθεί από μέλη του κλιμακίου της ΥΚΑΝ και του ΤΑΕ Πάφου για εξετάσεις.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η Αστυνομία εκτιμά ότι ο θάνατος του οφείλεται σε υπερβολική χρήση ή από νοθευμένη δόση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE